В умовах війни "Укрзалізниця" перевезла рекордну кількість пасажирів

Picture

У перші чотири місяці 2024 року 8,43 мільйонів пасажирів скористалися поїздами Укрзалізниці, що на чверть більше, ніж у відповідний період минулого року. Про це повідомили на фейсбук-сторінці перевізника.

Для порівняння, у 2023 році за січень-квітень ця кількість становила 6,78 мільйона пасажирів.

Попри збільшення обсягів перевезень, 93% внутрішніх поїздів Укрзалізниці прибувають вчасно. Лідерами за рівнем задоволеності пасажирів залишаються жіночі вагони ((90% NPS) на усіх напрямках.

Найбільше пасажирів перевозили між Києвом та Львовом (412 тисяч), Києвом та Дніпром (255 тисяч) та Києвом та Харковом (237 тисяч).

Особливо разюча динаміка спостерігалася у сполученні з польським Хелмом, де кількість перевезених пасажирів зросла на 74 тисячі (+87%).

Міжнародні перевезення також показали значний ріст: 703 тисячі пасажирів скористалися міжнародними поїздами, що порівняно з 546 тисячами за аналогічний період минулого року.

Укрзалізниця продовжує свою допомогу у проведенні щоденних евакуаційних рейсів з Сум, Запоріжжя, Херсона та Покровська. Також важливо відзначити медичні евакуаційні рейси, які здійснюють у співпраці з Командуванням Медичних Сил.

Підготувала: Ніна Петрович