Обстріли РФ: кількість постраждалих у Балаклії зросла до 11, є загиблі на Донеччині

Розірвана ракета на дорозі в Балаклії, вересень 2022 року

Внаслідок російських обстрілів є поранені в кількох прифронтових регіонах за добу, заявляє обласна влада вранці 26 квітня.

Зокрема, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про збільшення кількості постраждалих внаслідок удару по Балаклії:

«Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено скління вікон та дах будівлі залізничного вокзалу, приміський електропотяг Харків-Ізюм, який був на відстані 15 метрів від місця прильоту, колії. Травмовано 7 цивільних чоловіків та 4 жінки».

Напередодні було відомо про 10 поранених.

Крім того, внаслідок удару по селу Новоосинове Куп’янського району постраждали дві жінки віком 73 та 60 років.

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив про загиблих внаслідок ударів по області.

«За 25 квітня росіяни вбили п’ятьох жителів Донеччини: трьох в Удачному, одного у Курахівці та Очеретиному», – написав він у своїх соцмережах.

За даними голови області, ще вісім жителів Донеччини зазнали поранень.

Очільник Херсонщини Олександр Прокудін заявив про обстріл кількох населених пунктів області, в тому числі Херсона та Берислава. Постраждали житлові будинки, зафіксовані влучання в торговий центр, дитячий садок, сільгосппідприємство та автомобілі.

«Через російську агресію шестеро людей дістали поранення», – заявив він.

Очільники Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької та Одеської областей також повідомляли про російські обстріли та руйнування, без постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум