Захарова влаштувала істерику та звинуватила МОК у "розпалюванні конфліктів"

Читать на русском

Захарова влаштувала істерику та звинуватила МОК у

Захарова влаштувала істерику та звинуватила МОК у "розпалюванні конфліктів "

Офіційний представник міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова накинулася із черговими безглуздими звинуваченнями на адресу Міжнародного олімпійського комітету (МОК). Поплічниця режиму Володимира Путіна обурилася умовами допуску спортсменів із РФ до змагань, назвавши їх недискримінаційними.

Про це Захарова заявила в інтерв’ю пропагандистському телеканалу "Матч ТВ". Російська дипломатка додала, що президент МОК Томас Бах нібито організував змову проти представників країни-агресорки, зажадавши від нього "реалізації спортивної філософії, націленої на світ, дружбу та подолання конфліктів, а не їх розпалювання".

 uqidrkiqxeidqant

"Але виходить, що головний міжнародний чиновник від спорту, можна сказати, займається протилежним. Крім дикої політизації, історії про нацьковування людей, використання людей, країн, народів за національною ознакою як інструмент своїх брудних інтриг, ми побачили і змову. Найбільш великі спортсмени були жертвами змови. А тут людина сама організувала змову проти спортсменів. Унікальна ситуація! Змова проти атлетів, яких сегрегували за національною ознакою", – влаштувала істерику Захарова.