Актор-воїн ЗСУ Павло Алдошин назвав рабами жителів рідного Генічеська, яке окупували росіяни

Читать на русском

Актор-воїн ЗСУ Павло Алдошин назвав рабами жителів рідного Генічеська, яке окупували росіяни

Актор-воїн ЗСУ Павло Алдошин назвав рабами жителів рідного Генічеська, яке окупували росіяни

Український актор театру та кіно Павло Алдошин, що зараз захищає країну у лавах Збройних сил, розповів про свою любов до рідної землі. Військовий звернувся до земляків та зізнався, що він неабияк сумує за своїм селом Семихати поблизу Генічеська, Херсонщина, яке наразі окуповане.

Алдошин поділився думкою, що кожен українець має усвідомити власне "я" та свій зв’язок з батьківщиною. "Я вважаю, що виховувати дитину треба в любові до себе і до своєї землі. Треба було мені, дитині, усвідомити, що "я" іде від цієї основної точки, бо іншої в мене нема. Це там, де ти народився, де твої батьки, друзі, де твої кози, стовпи електричні, паркан, поля, Сиваш", – розповів він в екслюзивному інтерв’ю для OBOZ.UA.

 qkxiqdxiqdeihrant

Зірка наголошує: якби ж кожен відчув любов, яку дала йому рідна земля, то "узагалі б не було питань перенасичення міст, збідованості сіл". Він побажав своїм землякам усвідомити цей важливий фактор, поки вони вимушені жити в окупації.

"Бо вони мислять категоріями "щоб не було війни", тобто вони готові жити з іншим паспортом. Хибна думка, думка раба, який не те що не усвідомлює своєї державності, свого громадянства, своєї належності до якоїсь нації... Це для них дикі речі", – висловився Павло Алдошин.

Воїн зазначив, що чув багато історій щодо його місця сили – озера Сиваш. Зокрема про те, як воно набуло червного кольору в роки Другої світової війни від крові солдат – як українських, так і німецьких. Актор вважає, що "ця битва ще попереду" і навіть, якщо від дому нічого не залишиться, то Алдошин відновить все власноруч.