Боярська громада потрапила до проєкту ініціативи CLIR за підтримки Уряду Канади

Боярська громада потрапила до проєкту ініціативи CLIR за підтримки Уряду Канади

26 січня Боярський міський голова Олександр Зарубін підписав Меморандум про співпрацю з проєктом "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської МТГ.

Це проєкт з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні. Боярська міська територіальна громада стала однією з 19 громад України з Київської, Одеської, Харківської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Миколаївської та Чернігівської областей, які потрапили до проєкту ініціативи CLIR за підтримки Уряду Канади.

Ініціативу реалізує проєкт міжнародної технічної допомоги "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe), який виконується в Україні Alinea International та фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Під час запуску ініціативи відбулося обговорення планів та пріоритетів підтримки громад, а також сесія питань та відповідей.

Нагадаймо, що 3 лютого у Боярці стартує шестигодинний курс "Домедична допомога", де ви отримаєте дуже актуальні і потрібні на наш час знання.