Крим ближче, ніж Татарстан. Чи зможе Україна зруйнувати Керченський міст

The Guardian: третя атака на Керченський міст неминуча

  • Керченський міст впаде у 2024 році?

Третя атака на Керченський міст неминуча: пише видання The Guardian . Джерела видання вказують, що у планах України остаточно знищити Керченський міст (який у Росії називають Кримським) вже у першій половині 2024. Неназваний високопоставлений чиновник ГУР розповів The Guardian, що керівник ГУР Кирило Буданов та розвідники вже мають для цього засоби. Як у Криму сприймають такі заяви? Як окупанти захищають міст? Що означатиме для Росії його знищення?

  • Чи може Росія прорвати лінію фронту?

Тим часом видання Politico пише, що у разі нового наступу Росія може зруйнувати лінію фронту. Тепер все залежить від того, куди саме Росія вирішить скерувати сили. Чи є ознаки підготовки такого наступу?

  • Зеленський каже про необхідність мобілізувати 300 тисяч

Президент Зеленський вважає, Росія під час додаткової мобілізації хоче залучити 300 тисяч нових військовослужбовців. Він підписав кілька законів про зміни в мобілізації в Україні. Йдеться про зменшення початкового призовного віку, електронний кабінет військовозобов’язаних, а також про скасування статусу обмежено придатних для військової служби. Що змінюється?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум