Національний телемарафон «Єдині новини» закриють? Чому?

«Єдині новини» — інформаційний телемарафон, запущений 24 лютого 2022 року

  • ЗСУ відбили найбільшу танкову атаку. Факти

Збройні сили України, ймовірно, відбили масштабну механізовану атаку російської армії чисельністю до батальйону БТР і танків поблизу Авдіївки Донецької області.

Про це пишуть аналітики американського Інституту вивчення війни, а також повідомляє видання Forbes, із посиланням на співрозмовників у ЗСУ. Про що це може свідчити та яка ситуація на Авдіївському напрямку сьогодні?

  • «Якщо не відновить довіру глядачів»

Національний телемарафон «Єдині новини» можуть скасувати, якщо до кінця цього року він не змінить формат мовлення і не відновить довіру глядача. Про це говорить голова комітету зі свободи слова Верховної Ради Ярослав Юрчишин в інтерв’ю РБК-Україна. Про долю марафону новин і що може стати «останньою краплею» на шляху до його закриття?

  • Одружитися через «Дію»

Одружитися просто в застосунку: Кабінет міністрів України ухвалив постанову про укладання шлюбу по відеозв’язку в «Дії». Що кажуть її творці про усі переваги та недоліки такої ініціативи?

  • ТЦК і розшук ухилянтів

Територіальний центр комплектування Волинської області розшукує 8 тисяч осіб, які ухиляються від мобілізації. А у Полтавській області тих, хто не з’явився до ТЦК – понад 30 тисяч, ще більше в Івано-Франківській області. Усіх їх списками передають у поліцію. Як діють правоохоронці?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода. Ранок:

Форум