У боях за Україну загинув захисник з Хмельниччини

Читать на русском

У боях за Україну загинув захисник з Хмельниччини

У боях за Україну загинув захисник з Хмельниччини

У боях з російськими окупантами загинув військовослужбовець із села Куча Новоушицької громади на Хмельниччині Олександр Кушнір. Герой віддав своє життя за нашу незалежність в районі населеного пункту Бердичі Покровського району на Донеччині.

Йому назавжди залишиться 37 років. Про це повідомили у Новоушицькій територіальній громаді.

"Невимовний біль і туга огортають Новоушиччину. Трагічна звістка знову прийшла у нашу громаду – 6 квітня 2024 року в районі н.п. Бердичі Покровського р-ну Донецької обл. під час виконання бойового завдання загинув солдат Кушнір Олександр Васильович, житель с. Куча", – йдеться в повідомленні.

Олександр Кушнір народився 20 грудня 1986 року і навчався у Кучанській ЗОШ I-III ступенів, а також в училищі у Хмельницькому. Починаючи з лютого 2013 року, він працював укладальником хлібобулочних виробів на Новоушицькому хлібокомбінаті ТОВ "Агоробізнес".

У липні 2023 року був мобілізований і проходив військову службу у військовій частині А4699.

У рідному селі пам’ятають Олександра Кушніра як працьовитого, відповідального, доброго і щирий чоловіка, порядного і доброзичливого сусіда, завжди готового прийти на допомогу. Він був єдиною дитиною у своїх батьків.

 dqdiqhiqqeiuuant