Начальник штабу "Азова" Богдан Кротевич прокоментував ситуацію в Авдіївці

Читать на русском

Начальник штабу

Начальник штабу "Азова" Богдан Кротевич прокоментував ситуацію в Авдіївці

Начальник штабу нацбату "Азов" розкритикував ЗСУ за дії в Авдіївці, куди нещодавно перекинули 3 штурмову бригаду.

Начальник штабу бригади "Азов", майор Богдан Кротевич заявив, що на цій ділянці фронту необхідно "обрізати сили противника, що наступають, з флангу" і "не битися лоб у лоб з росіянами".

"Не можна битися лоб у лоб з армією РФ. Та й взагалі, з будь-якою армією, як п’яні алкаші обмінюватися прямими ударами — це безглуздо. Чому ми постійно впираємося в ту саму помилку?! Не технологічний прогрес нас врятує, вам хоч мільйон Хаймарсів дай — важливо як ви їх використовуватимете!" – пише Кротевич.

За його словами, успіх на фронті можуть принести маневри, а не "настання у лобову".

"Всі знають приказку "Війна -х@йня, головне МАНЕВР"! Маневри, бл*дь, принесуть перемогу. Не наступ на 5 ліній оборони в лобову, не закидання бригадами напрям основного удару противника! Їх більше, розумієте?! Маневр — удар у фланг, бл*дь! Я писав про це ще в січні 23 роки — висновки не зроблені. Може, я дурень, але буду битися головою об цю непробивну стіну, поки не проб’ю! Пишу прямо: обріжте атакуючі сили ворога з флангів! Усі штурмові та механізовані підрозділи якісніше проведуть наступальні дії на напрямку, де противник не очікує, чим страждатимуть під постійними обстрілами, не маючи можливості взагалі ніх*я зробити, окрім як просто затримати час", — написав Кротевич.

різне qkxiqdxiqdeihrant

різне