На Київщині п’ять нових випадків виявлення наркотиків у громадян (ФОТО)

На Київщині п’ять нових випадків виявлення наркотиків у громадян (ФОТО)

П’ять нових випадків виявлення наркотиків у громадян зафіксовано у Борисполі та Білій Церкві

Об этом сообщает Компромат Групп

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу управління поліції охорони в Київській області.

У Борисполі таких випадків – три.

24 березня, близько 16-ї години, на вулиці Броварській інспектори помітили жінку, яка підозріло себе поводила та намагалася уникнути зустрічі з ними. Оскільки громадянка помітно нервувала, патрульні запитали чи має з собою речі обіг, яких заборонено. Остання повідомила, що має з собою zip-пакетик з порошкоподібною білою речовиною — солі, для власного вживання без мети збуту.

Охоронці порядку також зупинили чоловіка. В суботу вранці, близько 9-ї години, на вулиці Київський Шлях, інспектори помітили, як він переходив проїзну частину у невстановленому місці. Під час поверхневої перевірки у 29-річного громадянина патрульні виявили zip-пакетик з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною. Зі слів останнього — амфетамін, який зберігав для власного вживання без мети буту.

Цього дня ввечері, близько 21-ї години, на провулку Завокзальний, ТОРівці звернули увагу на перехожого, який побачивши службовий автомобіль пришвидшив кроки та змінив напрямок руху. Під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили в чоловіка zip-пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною. Громадянин повідомив що це — солі.

Також два подібні випадки зафіксовано у м. Біла Церква. В обидвох випадках затримані мали при собі наркотичні речовини.

Під час патрулювання співробітники поліції охорони об 11 ранку зупинили чоловіка, який побачивши правоохоронців одразу змінив маршрут. Під час поверхневого огляду затриманий дістав з кишені згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, наголосивши, що наркотичну речовину тримає для власного вжитку. У кишенях у 40-річного місцевого мешканця також були револьвер та ніж, які, як стверджує чоловік, потрібні йому для власного самозахисту.

Цього ж дня, близько 19 години співробітники поліції охорони затримали 23-річного молодика. Під час розмови останній повідомив, що має поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору для власного вжитку.

Нагадаємо, що поліцейські викрили торговця наркотиками у Броварах.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
Немає опису світлини.
На зображенні може бути: 1 особа та стоїть
На зображенні може бути: 1 особа

Источник: База компромата