У Гостомелі безкоштовно чіпують та вакцинують домашніх тварин

У Гостомелі безкоштовно чіпують та вакцинують домашніх тварин

Гостомельський притулок за підтримки Гостомельської селищної військової адміністрації продовжує здійснювати заходи з безоплатного чіпування та вакцинації для тварин Гостомельської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Гостомельської селищної військової адміністрації.

Чіпування необхідне для того, щоб при потребі легко знайти та ідентифікувати тваринку. Чіп може містити всю інформацію про здоров’я та особливості улюбленця. Чіпування можна робити від шести тижнів життя котика чи собачки, адже мікрочіп розміром із зернинку безболісно вживлюється під шкіру в районі холки. Для тварин це зовсім безболісно.

Принести свого улюбленця на чіпування чи вакцинацію можна з 15 по 30 квітня з 10:00-16:00. Ветеринари працюють за адресою: Гостомель, вул. Свято-Покровська 213. А також 27 квітня з 11:00 до 17:00 біля Культурно-оздоровчого комплексу.

Є одна вимога: котики повинні бути у переносках, а собаки у намордниках та з повідками.

Нагадаймо, що з метою запобігання засмічення території у Гостомельській громаді визначена безоплатна спеціалізована локація для збору старих, пошкоджених та використаних автомобільних покришок.